Capitolul 10

Ma ierti ?

…..Trebuie sa vorbesc cu tine…urgent. Stateam nelinistita , uitandu-ma in ochii lui ,  jucandu-ma absenta cu un nasture de la camasa pe care o purta .

Bella despre ce vrei sa vorbim ?

Inspira , expira….inspira , explira….Doamne , Bella ce este asa de greu sa spui doua cuvinte ? Inspira , expira….am facut exercitiul asta timp de 10 minute , ma mir ca nu s-a saturat deja de mine . M-am ridicat din poala lui si m-am asezat pe covorul din fata lui .

Bine ! Am spus hotarata . Uite ce e Edward , atunci , stiu tu ziua aceea la antrenamente nu prea am fost in apele mele , nu ca asta ar fi o scuza sau ceva de genu…. M-am certat cu tine si imi pare rau pentru asta , adica esti cel mai bun prieten al  meu . Adica , mai esti prietenul meu cel mai bun , nu?

Nu mi-am dat seama ca ma uitam jos pana cand el nu mi-a ridicat barbia. Cand ochii mei i-au intalnit pe ai lui nu am vazut in ei decat furie . Super , asta insemna ca nu mai suntem prieteni ? Chiar atat de rau l-am ranit ? Mana lui a tras puternic de fata mea pana cand fetele noastre erau dpar la cativa centimetri distanta .

O sa fiu ce vrei tu atata timp cat tu o sa vrei asta , printesa . Am scuturat din cap . Ce ? Printesa…

Am asezat intreaga mea mana pe gura lui . Focul , electricitatea pe care o simtisem atunci cand el isi aseza doar doua degete peste buzele mele era zero cu ceea ce simteau eu acum . Parca intreaga mea mana ma ardea , dar focul nu era ceva rau , era ceva placut…

Am decis ca atata timp cat stau aici , cu voi , nimeni nu imi mai spune printesa , sunt doar Bella… Si ma bucur ca inca ma consideri prietena ta . Acum  ma lasi sa imi plang de mila ? Fara intreruperi , bine ?

De ce ti-ai…scuze . Spune !

Vreau sa imi cer scuze pentru  comportamentul pe care l-am avut fata de tine , de Emmett si Jasper in acea zi . M-am comportat copilareste si  cred ca am fost putin cam prea nervoasa pe voi . Adica voi incercati sa ma ajutati si eu in loc sa ma bucur de ajutorul acordat , m-am purtat ca o fetita de 5 ani care s-a saturat de jucariile ei de plus . Ma ierti pentru aceste copilarii ?

Bella…

Promit sa ma comport de acum inainte ca o…domnisoara ? Gata cu copilariile , cu bataile si rasfaturile , vreau sa fiu si eu o fata normala , in cazul de fata un vampir “normal” . I-am luat mana si am tinut-o strans langa a mea . Edward , ma ierti ?

Da , dar….Am dat sa-l imbratisez , dar m-a oprit . Vreau sa imi plang  si eu de mila , asa cum  ai spus tu mai devreme . Si eu trebuie sa imi cer scuze , Bella.

Pentru ce ti-ai cere tu scuze ? Eu sunt cea care…

Si eu am gresit , Bella . Ar  fi trebuit sa vin si sa vorbesc cu tine despre cele intamplate . Nu ar fi trebuit sa ma indepartez de tine zilele acelea , dar cand am vazut cat de nervoasa erai am crezut ca ceea ce ti se intampla ma putea depasea si  nu vroiam sa te ranesc mai mult decat erai . Am citit in mintea lui Jasper toate emotile pe care le simteai si  nu puteam intelege care e cauza lor si …mi-a fost frica sa vin sa vorbesc tu tine . M-am indepartat de tine pentru a te proteja .

Ai facut o prostie ! Stiu ca aici e si vina mea , dar ar  fi trebuit sa vi sa vorbesti cu mine . Eu aveam nevoie sa vorbesc cu tine …inca am nevoie sa vorbesc cu tine . Edward insemni mult pentru mine si…te iubesc . Ochii lui s-au marit cand am spus acele cuvinte . Edward ma cunosti mai bine decat ma cunosc eu . Putem sa trecem peste asta si  sa fim din nou ceea ce am fost? Am nevoie de tine , Edward .

Bella….frumoasa mea printesa ….si eu am nevoie de tine , atat de mult .Ma luat in brate si ma strans tare la pieptul lui . Te iubesc si nici nu sti cat de dor mi-a fost de tine…tu esti aerul meu Bella…am nevoie de tine ca sa exist . Luna aceasta in care am fost atat de distanti unul de celalalt m-am simtit atat de gol , fara tine sunt un nimeni . Nu ma parasi , Bella ! Am atata nevoie de tine …nici nu sti cata nevoie am de tine …

S-a dezlipit usor de mine , fata lui fiind foarte aproape de a mea . Am inchis ochii cand am simtit respiratia lui peste fata mea . Nu a trecut mult pana cand buzele lui moi le-a atins pe ale mele .

Wow…scuze . Vin mai tarziu !

M-am retras repede ca sa  il vad pe Jasper stand langa usa cu un zambet urias pe fata.

Jasper….am spus speriata .

Da , da stiu….dar va rog , continuati-va treaba . Eu am venit doar sa vad ce se intampla pentru ca emotiile amandurora o luasera razna rau de tot . Apropo …v-a luat cam mult sa va da-ti seama de sentimentele voastre. Incepeam sa imi pierd speranta in legatura cu voi…Ma uitam la Jazz rusinata .Am plecat ! Ne vedem maine dimineata . Ne zambi inca odata dupa care disparu .

M-am ridicat , dar inainte sa plec in camera mea l-am mai sarutat odata pe Edward , de data aceasta pe obraz .

Ne vedem maine !

Am intrat in camera mea grabita , mi-am luat pijamalele si am mers in baie sa fac dus . Cand am terminat m-am trantit pe pat si m-am gandit la ceea ce se intamplase in urma cu cateva minute . Chiar daca sarutul nu a fost lung , a fost atat de frumos incat puteam sa jur ca in acel moment in simteam inima moarta batand . Cand am simtit buzele lui atingandu-le pe ale mele m-am simtit practic in al noulea cer . Sarutul de azi a fost atat de diferit de ceea ce imi imaginam incat si acum , cand stau in pat , simt dulceata acelor buze peste ale mele….dar hai sa  nu ne amagim….el nu poate simti mai mult decat afectiune pentru mine . EL nu  ma poate iubi ….dar daca…

Am iesit din camera si m-am dus in biroul lui Carlisle . Am batut de doua ori inainte sa intru . Am fost mai mult ca surprinsa sa-l vad pe Edward pe scaun cu fata in maini . Carlisle mi-a intalnit privirea si mi-a facut semn sa intru .

Nu stiam ca esti ocupat , Carlisle .

Edward s-a ridicat brusc si speriat s-a asezat langa Carlisle .

Bella…a inceput , dar a fost interrupt de catre Carlisle .

Isabella , nu deranjezi . Cu ce te pot ajuta ?

Defapt…vroiam ….Edward se uita la mine trist . Oare ii parea rau ca ma sarutat? Nimic . Am vorbit cu tata azi si mi-a spus ca daca am nevoie de ceva sa te rog pe tine . Vroiam sa stiu daca ma pot baza pe tine si vroiam sa iti comunic asta .

Bineinteles ! Daca ai nevoie de ceva , poti sa te bazezi pe mine sau pe oricare vampir din familia mea . Asta e tot ?

Presupun ca da…ma duc sa  ma culc .

Am iesit din birou si m-am intros in camera . M-am pus in pat inchizandu-mi ochii pregatindu-ma sa dorm cand usa  camerei s-a deschis si Jasper a intrat in ea .

Putem vorbi ? S-a asezat pe pat si a zambit usor . E despre ceea ce s-a intamplat intre tine si Edward . Imi pare rau ca am stricat momentul…stiu ca amandoi ati asteptat acest moment atata timp si…

Jasper…nu trebuie sa iti cer scuze pentru cele intamplate . Oricum intre mine si Edward nu s-a intamplat nimic si nici nu se va intampla . Suntem doar prieteni si acest lucru nu se va schimba…el…eu….noi…

Bella , dar tu il iubesti . El ….nu stiu daca ceea ce simte pentru tine se numeste iubire , dar crede-ma , el s-a schimbat mult de cand a plecat prima data din Volterra in urma cu un an . Nu vezi ca…

Jasper nu vreau sa vorbesc despre asta . Nu acum . In alta zi cu cea mai mare placere , dar acum…vreau sa ma odihnesc….S-au intamplat atatea lucruri in doar o zi  si e prea mult pentru mine .

Inteleg …oricum , te sfatuiesc sa vorbesti cu fratele meu cat mai repede posibil . Sunt sigur ca lucrurile nu sunt chiar asa de rele cum le vezi tu .

O sa incerc , Jazz . Multumesc pentru tot .

Orice si oricand , Bella . Ma imbratisat si a iesit din camera inainte ca eu sa inchid din nou ochii si  sa dorm.

4 comentarii (+add yours?)

  1. monikaika
    feb. 08, 2010 @ 18:29:20

    capitolul 11 probabil va aparea in seara asta…nu sunt sigura…sper sa-l termin pana atunci va las cu capitolul 10 ..Kiss Ika:*:*:

    Răspunde

  2. anca
    feb. 08, 2010 @ 19:00:10

    minunat off Jasper nu ti-ai gasit si tu un alt moment ?\
    sper sa pui capitolul 11 in seara asta
    stiu k sunt insistenta dar ce sa fac daca imi place asa mult???
    :*:*:*:*

    Răspunde

  3. mmada1
    feb. 08, 2010 @ 20:17:07

    Ika colega…..te bat:))

    Nu ai zis nimic , ca ai terminat capitolul..si eu astept…ca o proasta…si kand intru asa din intamplare….

    Oricum adorabil capitolul…” Jazz sa stai ep curu tau de alta data!! M-ai inteles?” Te rog trasmitei asta lu Jazz:))=))

    Răspunde

  4. vampiryka
    feb. 11, 2010 @ 08:00:47

    wow :X si Jasper se gaseste sa stri ce moentul :))
    dar ultima parte m-a act confuza rau 😦

    Răspunde

Lasă un comentariu